Tratamente Naturiste Impotriva Diabetului

Este ceva de spus pentru un tratament naturist diabet zaharat. De ce este atât de important un tratament naturist? Preocuparea mea este despre cum medicamente interacţionează cu corpul şi alte droguri în organism. Şi în timp ce lua unele plante medicinale sau remediu natural pot avea o interacţiune negativă la fel ca un medicament, nu am auzit de orice. Cu medicamente nu pot face această afirmaţie acelaşi. Pentru mine şi poate, de asemenea se pare mai sigur. Ca parte din tratamentul meu de diabet vreau ceva care este natural.

orz-verde-47

Mănâncă conştient şi exercitarea sunt două costume de puternic, care alcătuiesc un tratament diabet naturale solide.

Există, de asemenea, unele plante aromatice, care sunt în valoare de greutatea lor în zahăr, adica de aur, care pot adresa zahărului din sânge şi de a crea un nivel de zahăr din sânge mai sigure pentru tine.

Iată câteva plante care sunt bune tratamente naturiste pentru diabet zaharat.

Unul de meu favorit ierburi este scorţişoară datorită multe utilizări şi varietate de beneficii. Scortisoara imbunatateste digestia de fructe, lapte şi alte produse lactate.Scorţişoara este, de asemenea, bun pentru balonare, gaz, digestie slaba, artrită, anemie, dureroase perioadelor menstruale, şi diaree.

Un studiu uman publicat în diabet zaharat de îngrijire uitat la 60 de persoane cu diabet zaharat tip 2, 30 bărbaţi şi 30 de femei cu vârsta medie de 52. Cercetatorii au ajuns la concluzia că “rezultatele acestui studiu + sugerează că includerea de scortisoara in dieta persoanelor cu diabet zaharat de tip 2 va reduce factorii de risc asociat cu diabet zaharat şi boli cardiovasculare.”

Îmi place mănâncă Cinnamon în câteva moduri diferite. Hmm bine pe o bucată de felii de măr. În sos de mere, pe o bucata de paine prajita sau în unele fulgi de ovăz. Într-un fel îmi place în luarea planta este în ceai. Nu este nevoie să adăugaţi zahăr, au doar ceai. Aceasta este o incantare.

În timp ce ajuta organismul să menţină greutatea managementul Cromul este un mineral care joacă un rol important în a ajuta organismul răspunde la insulina. De asemenea, găsite în diabet zaharat de îngrijire un studiu a confirmat un progres semnificativ în sensibilitatea la insulină cu crom prezente în organism. Interesant este suficient studii au arătat că persoanele cu diabet au niveluri scăzute de crom. O sugestie este că crom picolinat nu este recomandat.

Un alt tratament eficient naturale diabet este Ginseng din America de Nord. Unul din semnele distinctive ale diagnosticarea diabetului de tip 2 este un rezultat pozitiv la testul de toleranţă glucoză, o altitudine în nivelul de zahăr din sânge de două ore după ingerarea o doză de glucoză. Cum răspunde nivelul de glucoza de două ore după consumul este întrebarea cheie? În analiza lor, cercetătorii au constatat că subiecţii primesc o doza de 3g de ginseng au avut un nivel de zahăr din sânge, care a fost 59.1% mai putin decat subiectii care au primit tratament placebo. Hei-mi place acest ginseng. dar tu?

Magneziu s-a dovedit a fi un atu pentru organism pentru o destul de câteva motive. Acest mineral urme găsite în nuci, seminte, cereale integrale si verde cu frunze legume şi multe suplimente nutritive este ideal pentru a ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Nivelurile scăzute de magneziu poate deteriora sânge controlul glicemiei în diabetul de tip 2. Acest un tratament natural diabet ajută, de asemenea cu tensiune arterială, nervoase si musculare funcţie.

Atunci când se analizează folosind oricare din aceste tratamente naturiste diabet ar fi înţelept să se consulte cu furnizorul de asistenţă medicală primară. Vrei să fi în siguranţă.

Ca parte din tratamentul diabetului aprofundată, folosind ierburi este unul dintre domeniile care vă va ajuta să dobândească putere asupra acestei boli. Având un program bine rotunjite că atinge toate domeniile de îngrijorare cu privire la boala ca dieta şi exerciţiu vă va ajuta în căutarea dumneavoastră pentru controlul acestei boli puternic, de asemenea.

Resursele + About.com

Be the first to comment on "Tratamente Naturiste Impotriva Diabetului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*