Sfaturi pentru Optimizare SEO Gratis — Ce Putem Sti?

Acest articol este menit să ofere marketing afiliat unele debarcare pagina de optimizare SEO gratis sfaturi utile pentru a creşte rata de conversie.  Acest articol se va concentra în principal pe optimizare SEO gratis de site-ul de revizuire. Deoarece acest tip de pagina de destinaţie este utilizat pe scară largă de o mulţime de internet marketing.

seo-78

1. Scoateţi navigare din partea de sus a pagini

Scopul unei pagini de destinaţie este face vizitatorii să ia măsuri, făcând clic pe link-uri afiliate şi de cumpărare! Deci atunci când aveţi pe cineva vizitează pagina de destinaţie, nu va dori să sari în jurul site-ul sau, eventual, cap de pe un alt. Elimina orice site-ul de navigatie care sunt distrage atentia vizitatori din acţiunile pe care doriţi să le ia! Dacă navigarea sau informaţii pe site-ul este important şi trebuie să rămână pe pagina dvs., puneţi-le în partea de jos a paginilor.

2. un titlu puternic

Loc un titlu puternic pe partea de sus, care se adresează beneficiile majore ale produsului sau serviciului youre promovarea. Dacă un vizitator este atras de anunţul şi du-te la site-ul de revizuire, dar nu ştiu ce este despre site-ul, acesta va faceţi clic pe butonul înapoi cât mai curând posibil. Deci, pune un titlu puternic şi face clar ceea ce site-ul este despre toate!

3. Păstraţi informaţii importante mai sus de ori.

Păstraţi informaţiile dumneavoastră importante mai sus de ori, nu forţaţi vizitatorilor să derulaţi în jos dau seama de ceea ce site-ul este despre toate. Vizitatori numai pasă dacă informaţiile sunt ceea ce sunt în căutarea şi dacă acestea pot beneficia de o soluţie de site-ul dvs. Span atenţia vizitatorilor este foarte scurt, trebuie să profite de fiecare secundă pentru a le spune cele mai importante informaţii.

4. apel la acţiuni de izbitoare.

Locul izbitoare apel la acţiuni cum ar fi anchor link-uri sau butoane de mai jos fiecare produs. Am vedea unele pagini de destinaţie cu foarte vag apel la acţiune. Imagini atunci când vizitatorii doresc să cumpere, dar cant găsi link-uri, le pierzi. Asa ca lasa vizitatorii cu uşurinţă găsi apel la acţiuni şi să-l izbitoare. Asta este un scop care pagina de destinaţie este făcut pentru.

5. recomanda produs #1!

Am vedea o mulţime de site-uri de revizuire, care da de revizuire a zeci de produse (cu excepția unele nise speciale). Poate că ei doresc doar pentru a face vizitatori confundat. Vizitatori vin la site-ul dumneavoastră pentru a obţine sugestii de cumpărare. Deci, trebuie să vină cu concluzia dumneavoastră care dintre ele ar trebui să cumpere! Sau ei vor păstra pe de căutare pentru o solutie completa pe alte Afiliere paginile de destinaţie şi vei pierde bani!

Be the first to comment on "Sfaturi pentru Optimizare SEO Gratis — Ce Putem Sti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*