In Cautarea Unui Dealer Skoda in Arges…

Skoda Arges Fabia este mic hatchback mic de producatorul auto mare. Da, piața indiană este una dintre cele mai tari locuri pentru masini mici. Nu pentru că publicul nu își poate permite, dar apartamentele drumurile aglomerate și aglomerate. Bineinteles, calitatea conteaza sau altfel am văzut soarta Tata Nano. Astăzi piața indiană este, de fapt, condusă de aceste hatchback foarte mici incepand cu place de i20 Maruti Swift, Hyundai, Ford Figo etc. Skoda Arges Fabia este o masina de oras mic care vă oferă spațiul și versatilitatea necesare pentru viața de zi cu zi.

Fabia hatchback vine în, imobiliare (Fabia Combi) și salon (Fabia Sedan) stiluri de caroserie lume peste și se bazează pe platforma Volkswagen Polo. Fabia este agil și boi și mânere bine, ajutat de ESP și sistemul diferențial electronic XDS, care operează cea mai mare parte destul de discret. Acest lucru este tot canalizate prin cutia de viteze manuala DSG cu sapte trepte robotizată, se capabil de a lucra în modul automat complet sau printr-o pereche de volan padele montate. Suspensia se descurcă cu umflături urât cu ușurință, în timp ce direcția este lumina și precis.

autoturism-skoda-94

În ceea ce privește interioarele Skoda Arges Fabia vine cu un design nou, stereo volane si tapiterii îmbunătățirea sentimentul de stil și de calitate în Fabia. Suprafețele soft touch și controalelor prevăzute ergonomic afară face masina o bucurie de a conduce. Cu spațiu caravana restante, înălțime și picioare, o mulțime de cameră pentru bagaje, sofer si pasageri pot călători confortabil.

Pentru a spune se simte extinsă este în curs de nedrept la masina, ca nu e tot echipamentul standard esti probabil nevoie de și simplitatea cabinei este semnificativ, de asemenea. Pentru început, face toate lucrurile normale hatchback, cum ar fi scaune cinci persoane, au un portbagaj decent și se simte ca acasă într-un parc auto cu mai multe etaje. Mașina răspunde bine la viteze drepte și curbele și nu se deranjează să iasă plat. Caracteristicile exterioare includ bare de protecție mai mari, cu lămpi de ceață integrate in fata, noi aliaje 16in, și un opțional poarta coada spoiler.

Skoda Arges Fabia cu inspirație de la Volkswagen un automobil de calitate bună construi face. Chiar și nivelul de intrare Skoda Arges se simte solid construit. Această calitate este asigurată în toate anii Fabia ca la masinile mai mari, deci este puțin probabil ca orice proprietar va avea probleme majore.

Practic de cinci uși, economia, de calitate și de stabilire a prețurilor dornici sunt convingatoare, plus puncte pentru Fabia un concurent de top în segmentul hatchback face. Hatchback elegant aduce toate tipurile de confort și spațios un sedan de lux într-o mașină mică site este compact, în același timp.

Elementele de siguranță Skoda Arges Fabia includ pretensionare a centurilor de siguranță față, pungi duble de aer, motor de viteză Regulator (MSR), dublu Brake Assist System și sistemul de frânare anti-blocare (ABS), EBC (motor de franare Control) si Dual Rate de asistență la frânare, scaun reglabil curele și uși dovadă copil și fereastră de blocare care asigură securitatea de înaltă calitate pentru șofer și pasageri.

Be the first to comment on "In Cautarea Unui Dealer Skoda in Arges…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*