Avantajele și dezavantajele Shopping-ului Online

Avantaj: Ai putea cumpărături la domiciliu, fără constrângeri de timp
În prezent, bărbați și femei, din cauza stilului de viață ocupat, nu au mai mult timp pentru a merge la cumpărături. Astfel de cumpărături on-line a devenit prima alegere. Ne bucurăm de selecție disponibil on-line, nu sunt supuse unor constrângeri de timp.
Avantaj: Ai putea alege produse în mod liber
Un număr mare de bunuri pentru a obține mai multe informații, nu puteți cumpăra produse locale: în realitate, toată lumea ar spune mereu magazin în jurul, dar on-line,. Îmi place să cumpere gadget rece de la un magazin on-line din Hong Kong, cum ar fi BuyOnMe sau DX. Ei au diferite tipuri de produse, iar prețul este de murdărie ieftine. Puteți alege încet, nu vă puteți cumpăra produse locale!
Avantajul: Nu ai nevoie pentru a aduce bani cu tine
În al treilea rând, plata on-line în numerar pentru a lua mai mult decât de securitate tradiționale, pentru a evita pierdut sau a fost jefuit de bani: Puteți folosi servicii de Internet banking este convenabil și în condiții de siguranță, pentru a evita merge la cumparaturi pentru a obține o mulțime de bani, nu de siguranță!
Avantaj: Nu aveți nevoie să aibă grijă despre vreme
În al patrulea rând, la comanda, potențialii cumpărători trebuie să vină vizita locul de bunuri, a economisi timp și efort: în special zi fierbinte, acasă la cumpărături, livrare expres este, de asemenea, mult mai confortabil. În cumpărături magazin va fi obosit!
Avantaj: Ai putea economisi banii
În al cincilea rând, magazinul on-line de închiriere de bunuri omis, răspunsul de angajați, depozitare, și o serie de taxe, pe ansamblu decât prețul mediu de cumpărături produse similare mai ieftin. Fie cosmetice, haine, sau obiecte de uz casnic sau alte produse pentru adulți decât magazinul general sau prețul de magazin vinde mult mai mici!
Dezavantaj: Fotografiile sunt diferite de produse fizice
În primul rând, diferența dintre fizic și fotografii prea. Cumpărături on-line doar pentru a vedea fotografii, la mărfurile ajunge de fapt în mână, veți avea un simt diferit și un fel. Acest lucru este la fel de bun ca și în mall pentru a cumpara restul asigurat.
Dezavantaj: Tu nu ar putea da un try
În al doilea rând, nu încercați. Cumpărături on-line doar pentru a vedea fotografii și o scurtă introducere de bunuri, cum ar fi haine sau încălțăminte și altele asemenea, nu se poate vedea în mod direct că potrivit pentru tine, și dacă sunt cumpărate de pe piață, puteți încerca, împreună cu propriul corp, a cumparat imediat, nu deranjat, dar de cumpărături on-line este de mai multe probleme.
Dezavantaj: Securitatea de plată on-line
În al treilea rând, plata online securizat. Poate fi voyeurist, parola furat.
Dezavantaj: Despre serviciul
Este de rating de credit proprietarului, în cazul în care calitatea slabă a serviciilor întâlnite proprietarului, pune câteva întrebări pentru a deveni nerăbdător. A apărut în cumpărături on-line înșelat frecvente.
Dezavantaj: Termenul de livrare este mai lung
În al cincilea rând, viteza de livrare. În trecut, achiziționat un produs on-line, dar, de asemenea, prin distribuirea de link-uri, fast forward: pentru o zi sau două, așteptați un minut pentru o săptămână sau mai mult, și, uneori, procesul de distribuție va fi unele probleme, și, în cazul în care bunurile nu sunt mulțumit, dar, de asemenea, prin distribuirea de link-uri, o schimbare în obiecte, probleme atât de mult; și în piață și a vedea ceea ce vrei să predea în mod direct, și dacă nu, se ia de direct.

Be the first to comment on "Avantajele și dezavantajele Shopping-ului Online"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*