5 Dintre Darurile Cele Mai Scumpe Date Vreodată

Oferirea de cadouri este una dintre tradițiile cele mai renumite din toate timpurile. Din motive foarte evidente, practic, și de bucurie, da și a primi cadouri merge dincolo de darul în sine. Dar cum despre acele daruri care vine cu o etichetă de foarte mare preț?

Unii spun că acesta este gândul de a da cadou care contează. Dar pentru unii, care nu este de ajuns. Ei sunt cei care sunt dispuși să impresiona pe cei dragi cu cadouri generoase – cadouri, care sunt bogate în valoare monetară, și a devenit centrul atenției în lumea de trai ridicat. Nu este ceva care este deosebit de uimitoare în achiziționarea unui cadou care este bine dincolo de bugetele majorității oamenilor.

Ele sunt, de asemenea, cei care au resursele și au cunoștințe în lumea de pietre prețioase – cele mai scumpe pietre din toate timpurile, care sunt menite să atragă atenția nu doar de cei dragi, dar din lume, precum și pentru că din clasa lor , eleganță și valoare.

În timp ce bijuterii este dat în fiecare zi, în fiecare colț al lumii sub formă de cadouri, aici sunt unele elemente de generos pe care într-adevăr remarcabil.

1. Cu un pret de 7.98 milioane dolari, Blue Diamond a fost scos la licitație la Sotheby din Hong Kong.

2. Novo galben inel cu diamant este vândut la Tiffany pentru 1,350,000 dolari. Inelul cu diamant 25.27 carate stabilite în platină și aur galben a fost întotdeauna considerat ca fiind unul dintre inelul de logodna cel mai scump.

3. 40.63-carate Birmania rubin tăiat în formă de inimă și vine cu un 155-carate de diamante colier este de bijuterii de top în colecția britanic. Cu un pret de 14 milioane dolari, valoarea monetară este în primul rând din cauza rarității sale.

4. Inelul Chopard Blue Diamond este un inel cu diamant de formă ovală, cu umerii diamant de formă triunghiulară și o bandă de diamant set-Pave în 18 carate aur alb, la pretul de aproximativ 1,7 milioane dolari pe carat, din nou, din cauza rarității sale, are o etichetă de preț totală de 16,260,000 dolari.

5 pret pentru nu mai puțin de 3 milioane dolari pentru acest colier -. Această combinație elegantă de culori de pietre albe și verzi, Magnificul Diamond și Emerald Necklace din “Haute Joaillerie” colecția Chopard are 191 de carate în valoare de smaralde cele mai frumoase Columbia, a făcut frumos cu 16 de carate de diamante și în formă de picătură tăiat-Rose.

Acesta a fost spus că diamantele sunt cel mai bun prieten al unei fete. Deci, pentru un cadou cu adevărat valoros, în fiecare sens al cuvântului, vă pot da de bijuterii sub formă de cadouri pentru cei dragi. Bijuterii nu-și pierde valoarea în timp. De fapt, cele mai multe bijuterii a apreciat în valoare în timp. Și din nou, în afară de valoarea monetară, bijuterii are o valoare emoțională și socială, care, de asemenea, nu diminuează în timp.

În timp ce cele mai multe cadouri nu poate fi la fel de scumpe, oferind un cadou care are mult mai multa valoare financiară este considerată importantă nu doar din cauza prețului său, dar din cauza efortului în a veni cu o astfel de cantitate de a cumpăra darul. Investiția nu este doar pe valoarea monetară, dar, de asemenea, la gândul de a da ceva de mare valoare.

Be the first to comment on "5 Dintre Darurile Cele Mai Scumpe Date Vreodată"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*