3 Moduri De A Construi Proteina De Colagen

Dacă vă întrebați cum de a produce in mod natural proteine ​​de colagen în corpul dumneavoastră, aveți nevoie de doar furniza instrumentele necesare. Puteți face acest lucru prin consumul de alimente dreapta, administrarea de suplimente nutritive sau de a aplica o crema hranitoare. S-ar putea dori chiar să facă toate cele trei. Deci, aici este o privire la fiecare dintre ele.

Consumul de dreapta

Colagenul sunt principalele proteine ​​găsite în țesutul conjunctiv, pe tot corpul uman. Gândiți-vă la orice sistem de organe sau corporale și o parte din ea, sau ceva care ajută la gaura-l în loc, este compus din țesutul conjunctiv.

Țesutului conjunctiv, care este cel mai important pentru sănătatea și aspectul pielii se găsește în stratul de derm, de aproximativ 4-5 straturi sub suprafata pielii. Noi, de obicei, se referă la ele ca fibrele elastice ale pielii. Ele pot deveni deteriorat sau deteriorate de boală, vârstă, radicalilor liberi și inflamații. Producerea de noi fibre scade in mod natural odata cu varsta.

Iată cum de a produce in mod natural proteine ​​de colagen în organism. Mancati mai multe alimente bogate in proteine ​​și asigurați-vă că pentru a obține suficient de vitamina C. Multe “doctori dieta” recomanda pește, în special somon, pentru a îmbunătăți fermitatea pielii si reduce ridurile. Dar, fara vitamina C, fibrele elastice vor fi slabe. Dacă nu sunteți un mare mancator de fructe, asigurați-vă că pentru a lua un supliment.

Suplimente nutritive cu beneficii dovedite

Vitamina C nu este singurul supliment importante pentru sănătatea pielii. Cercetările au arătat că un supliment de ulei de pește îmbunătățește fermitatea pielii cu 10% pe parcursul a trei luni. Suplimentele conțin pește și proteine ​​de soia s-au dovedit a îmbunătăți structura și fermitatea pielii, de asemenea.

Este dificil pentru cercetatori, pentru a determina daca suplimentarea este un factor în modul de a produce proteine ​​de colagen natural în organism. Dar, ei pot măsura efectul creme nutritive.

Nutritive Creme

După aplicarea de creme care conțin cheratină bioactive, un alt fel de proteine, cercetatorii au observat o îmbunătățire de 40% în fermitatea pielii după doar 18 de zile de utilizare. Keratina este un complex de proteine ​​care include aminoacizi, cupru si zinc. Acest complex a fost demonstrat de a stimula producerea de noi celule și fibre.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că utilizarea de creme-cheratina bogat este modul de a produce în mod natural proteine ​​de colagen și elastină, cealaltă componentă principală a fibrelor elastice ale pielii. Deoarece cremele de keratină stimula producerea de noi celule, îmbunătățește grosimea pielii, ceea ce face mai greu de daune.

După cum sa menționat mai sus, productia de celule de piele și pentru producerea de fibre elastice scade cu vârsta. Acestea sunt două dintre cauzele de un aspect cu vârsta. Una dintre celelalte cauze primare de riduri, căzuți, pete de varsta si probleme similare, este radicalilor liberi.

Este posibil să fi auzit de radicali liberi, pentru că oamenii de știință sunt în mod constant vorbesc despre moleculele. Natural de apărare al organismului împotriva radicalilor liberi este antioxidant.

Nu fac nici o greseala despre asta. Folosind creme bogate in antioxidanti ar putea să nu fie cum să producă în mod natural proteine ​​de colagen, dar va ajuta la reducerea ridurilor. Acum, că știți un pic mai mult despre celulele și fibrele pielii, ați putea dori să învețe despre importanța de antioxidanti. Pielea ta poate arata mai tanara. Nu există nici o îndoială despre asta.

Pentru a afla mai multe despre vitamine pentru o piele sanatoasa, și alte substanțe naturale incredibile pentru naturale de îngrijire a pielii sănătoase, vizitați site-ul meu de astăzi.

Be the first to comment on "3 Moduri De A Construi Proteina De Colagen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*